Yardım Discordda ödeme sorunu var

Majesty#9999
1663585941968.png

Nitro kod aktif ederken 3 4 gündür bu sorun oluşuyor konuyla alakalı bilgisi olmayanlar yazmasın lütfen.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Kart limiti 100 TL.

Yurt dışı kartıda denedim.

Vpn denedim.

Gizli Sekme denedim.

Daha önce nitro alınmadı.

Telefondan yapmayı denedim.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.

• Beğen
Tepkiler: BlackGames
Unknown#0000
Bir kartı çok kullanırsan öyle olur elbet. Nitro çekerken bir ton hesaba çektiğiniz için hesaptan silip başka hesaba eklemek vb. Discord kartı kabül etmiyor. Eğer bunu yapmadıysan bile başka bir hesapta daha önce kartını falan kullandıysan ve kaldırdıysan olabilir. Çok sık yapmayın. Banka ile iletişime geç derim belki bir şey yapabilirler. Eğer nitro çekmek için yapıyorsanız alıcılara , papara tek kullanımlık kart kurup deneyin derim. Ama onu ben kendim bizzat denemedim çok yapılırsa onda da aynı şey olabilir.

Konu Sahibi
BlackGames
Majesty#9999
Bir kartı çok kullanırsan öyle olur elbet. Nitro çekerken bir ton hesaba çektiğiniz için hesaptan silip başka hesaba eklemek vb. Discord kartı kabül etmiyor. Eğer bunu yapmadıysan bile başka bir hesapta daha önce kartını falan kullandıysan ve kaldırdıysan olabilir. Çok sık yapmayın. Banka ile iletişime geç derim belki bir şey yapabilirler. Eğer nitro çekmek için yapıyorsanız alıcılara , papara tek kullanımlık kart kurup deneyin derim. Ama onu ben kendim bizzat denemedim çok yapılırsa onda da aynı şey olabilir.
Dostum konudada belirttiğim üzere bilgisi olan kişiler yazarsa sevinirim yazmışım zaten .

Salak değiliz farklı kart numarası giriyoruz zaten .

Söylediğin şeyin konuyla alakası yok.

Unknown#0000
Dostum konudada belirttiğim üzere bilgisi olan kişiler yazarsa sevinirim yazmışım zaten .

Salak değiliz farklı kart numarası giriyoruz zaten .

Söylediğin şeyin konuyla alakası yok.
Alakası yok dediğin şeyin anlamı bu. Bunun bir yolu yok ne yazık ki bankayla iletişime geçmen lazım. Olmazsa başka kart denemen lazım blokluyor uygulama

0xEmir#0019
kanka bu olay ücretsiz proma kodlarda oluyor sadece tam olarak konu hakkında net bi bilgim yok ama 3 4 kişiden duyduğum kadarıyla yeni açılan hesaplarda bu oluyor sadece discord boost botunu engellemek adına yapmış diye duydum minimum 1 hafta kayıtlı olan eposta onaylı olan hesaplarda alınabiliyor sadece diye biliyorum.

Trickster#0033
kanka bu olay ücretsiz proma kodlarda oluyor sadece tam olarak konu hakkında net bi bilgim yok ama 3 4 kişiden duyduğum kadarıyla yeni açılan hesaplarda bu oluyor sadece discord boost botunu engellemek adına yapmış diye duydum minimum 1 hafta kayıtlı olan eposta onaylı olan hesaplarda alınabiliyor sadece diye biliyorum.
alakasız saçmalamışsın dostum 1 hafta değil o 1 aylık olması gerekiyor hesapların nitro kullanabilmesi için ve durumun bunla alakası yok

• Beğen
Tepkiler: BlackGames

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)