rotwex rotwex#0001 Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 482 Tepkime puanı 96 Şehir Yurtdışı 5 Kas 2022 #1 Bence Foruma özel ifade emojileri gelebilir, Discordun emojileri forumda hoş gözükmüyor. Oyla 0 Downvote
aripaketim Unknown#0000 Katılım 8 Kas 2021 Mesajlar 1,175 Tepkime puanı 225 Şehir Yurtdışı 5 Kas 2022 #2 Evet yeni emojiler eklenebilir fakat çok gerekli mi bilemiyorum.
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 5 Kas 2022 #3 rotwex' Alıntı: Bence Foruma özel ifade emojileri gelebilir, Discordun emojileri forumda hoş gözükmüyor. Genişletmek için tıkla ... Fazla olmasa da forum için emojiler bulunuyor, tabii bu sayı arttırılabilir.
rotwex' Alıntı: Bence Foruma özel ifade emojileri gelebilir, Discordun emojileri forumda hoş gözükmüyor. Genişletmek için tıkla ... Fazla olmasa da forum için emojiler bulunuyor, tabii bu sayı arttırılabilir.
deleteduser 5 Kas 2022 #4 rotwex' Alıntı: Bence Foruma özel ifade emojileri gelebilir, Discordun emojileri forumda hoş gözükmüyor. Genişletmek için tıkla ... Aventia' Alıntı: Fazla olmasa da forum için emojiler bulunuyor, tabii bu sayı arttırılabilir. Genişletmek için tıkla ... IOS 13 emojileri eklenebilir Moderatör tarafından düzenlendi: 6 Kas 2022
rotwex' Alıntı: Bence Foruma özel ifade emojileri gelebilir, Discordun emojileri forumda hoş gözükmüyor. Genişletmek için tıkla ... Aventia' Alıntı: Fazla olmasa da forum için emojiler bulunuyor, tabii bu sayı arttırılabilir. Genişletmek için tıkla ... IOS 13 emojileri eklenebilir
Konu Sahibi rotwex rotwex#0001 Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 482 Tepkime puanı 96 Şehir Yurtdışı 6 Kas 2022 Konu Sahibi #5 ArviS' Alıntı: IOS 13 emojileri eklenebilir Genişletmek için tıkla ... Ios 13 değil de, emoji tasarlanabilir.
ArviS' Alıntı: IOS 13 emojileri eklenebilir Genişletmek için tıkla ... Ios 13 değil de, emoji tasarlanabilir.
deleteduser 6 Kas 2022 #6 rotwex' Alıntı: Ios 13 değil de, emoji tasarlanabilir. Genişletmek için tıkla ... 0'dan emoji tasarlamak o kadar kolay iş değil kanka, düşünsene tüm emojileri 0'dan tasarladığını
rotwex' Alıntı: Ios 13 değil de, emoji tasarlanabilir. Genişletmek için tıkla ... 0'dan emoji tasarlamak o kadar kolay iş değil kanka, düşünsene tüm emojileri 0'dan tasarladığını
Konu Sahibi rotwex rotwex#0001 Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 482 Tepkime puanı 96 Şehir Yurtdışı 6 Kas 2022 Konu Sahibi #7 ArviS' Alıntı: 0'dan emoji tasarlamak o kadar kolay iş değil kanka, düşünsene tüm emojileri 0'dan tasarladığını Genişletmek için tıkla ... Tüm emojilerden bahsetmiyorum ve sıfırdanda tasarlamak degil. Bazı emojiler birleştirilip güzel emojiler ortaya çıkar aslında
ArviS' Alıntı: 0'dan emoji tasarlamak o kadar kolay iş değil kanka, düşünsene tüm emojileri 0'dan tasarladığını Genişletmek için tıkla ... Tüm emojilerden bahsetmiyorum ve sıfırdanda tasarlamak degil. Bazı emojiler birleştirilip güzel emojiler ortaya çıkar aslında
deleteduser 6 Kas 2022 #8 rotwex' Alıntı: Tüm emojilerden bahsetmiyorum ve sıfırdanda tasarlamak degil. Bazı emojiler birleştirilip güzel emojiler ortaya çıkar aslında Genişletmek için tıkla ... Palyanço emojisini kovboy + dil çıkaran emojisiyle birleştirsek çok epik olur aslında
rotwex' Alıntı: Tüm emojilerden bahsetmiyorum ve sıfırdanda tasarlamak degil. Bazı emojiler birleştirilip güzel emojiler ortaya çıkar aslında Genişletmek için tıkla ... Palyanço emojisini kovboy + dil çıkaran emojisiyle birleştirsek çok epik olur aslında
Konu Sahibi rotwex rotwex#0001 Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 482 Tepkime puanı 96 Şehir Yurtdışı 6 Kas 2022 Konu Sahibi #9 ArviS' Alıntı: Palyanço emojisini kovboy + dil çıkaran emojisiyle birleştirsek çok epik olur aslında Genişletmek için tıkla ...
ArviS' Alıntı: Palyanço emojisini kovboy + dil çıkaran emojisiyle birleştirsek çok epik olur aslında Genişletmek için tıkla ...