Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Satış Discord Token Satışı Adet Fiyatı 0.5TL İtem Satış

juankun#2323
İLK AÇILIŞIMIZA ÖZEL ADET FİYATI 0.5 TL 1 HAFTA GEÇERLİDİR.

İTEM SATIŞ LİNKİ

LÜTFEN TÜM AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ

MARKETİMİZİ YENİ AÇTIGIMIZ İÇİN TOKENLAR 1 HAFTALIGINA YARI FİYATINA KAÇIRMAYIN.

TOPLU ALIMLAR İÇİN DM ATMANIZ YETERLİDİR. SİZE ÖZEL İLAN AÇILIR.

Adet Fiyatı 0.5 TL dir.

1- GERÇEKÇİ PROFİL FOTOGRAFLARI VARDIR.

2- GLOBAL GERÇEKÇİ KULLANICI ADLARI VARDIR.

3- MAİL:ŞİFRE:TOKEN FORMATINDA TESLİM EDİLMEKTEDİR.

4- TOKENLAR KONTROL EDİLMİŞTİR.

5- TOKENLAR HİÇ KULLANILMAMIŞTIR.

6- TOKENLAR OTOMATİK OLARAK TESLİM EDİLİR.

7- TOKENLAR ASLA 3. KİŞİYLE PAYLAŞILMAZ SADECE SİZE ÖZELDİR.

8- GÜNLÜK OLARAK STOK YENİLENMEKTEDİR.

UYARI : Tokenları aldıktan sonra tüm sorumluluk size aittir yaptığınız işlemlerden dolayı tokenları patlatırsanız veya kilitlerseniz hiçbir şekilde iade ve değişim yapılmamaktadır.

Alınn yaptıktan sonra yukarıdaki uyarı metnini kabul etmiş olursunuz.

Son düzenleme:
Calpim#0008
Kolay gelsin.

deleteduser

İTEM SATIŞ LİNKİ :

GÜNLÜK 10K STOK YENİLENİYOR SİTEDEN GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ALABİLİRSİNİZ

LÜTFEN TÜM AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ

TOPLU ALIMLAR İÇİN DM ATMANIZ YETERLİDİR. SİZE ÖZEL İLAN AÇILIR.

Adet Fiyatı 1 TL dir.

1- GERÇEKÇİ PROFİL FOTOGRAFLARI VARDIR.

2- GLOBAL GERÇEKÇİ KULLANICI ADLARI VARDIR.

3- MAİL:ŞİFRE:TOKEN FORMATINDA TESLİM EDİLMEKTEDİR.

4- TOKENLAR KONTROL EDİLMİŞTİR.

5- TOKENLAR HİÇ KULLANILMAMIŞTIR.

6- TOKENLAR OTOMATİK OLARAK TESLİM EDİLİR.

7- TOKENLAR ASLA 3. KİŞİYLE PAYLAŞILMAZ SADECE SİZE ÖZELDİR.

8- GÜNLÜK OLARAK STOK YENİLENMEKTEDİR.

UYARI : Tokenları aldıktan sonra tüm sorumluluk size aittir yaptığınız işlemlerden dolayı tokenları patlatırsanız veya kilitlerseniz hiçbir şekilde iade ve değişim yapılmamaktadır.
Günlük "10K Stok" yenileniyorsa nasıl hepsi kontrol ediliyor? Ve kullanılmamış olduğunu nereden bilebiliriz?

Tokenlerden görüntü veya söylediğim şeylere göre kanıt atman lazım hocam

Konu Sahibi
juankun#2323
Günlük "10K Stok" yenileniyorsa nasıl hepsi kontrol ediliyor? Ve kullanılmamış olduğunu nereden bilebiliriz?

Tokenlerden görüntü veya söylediğim şeylere göre kanıt atman lazım hocam
kardeşim kendim üretiyorum kontrol etmeside 5 dk sürüyor kullanılmamış oluyor zaten bunu kontrol edicek kadar bilgin yoksa alma zaten token

deleteduser

kardeşim kendim üretiyorum kontrol etmeside 5 dk sürüyor kullanılmamış oluyor zaten bunu kontrol edicek kadar bilgin yoksa alma zaten token
Ben nasıl kontrol edebileceğimi biliyorum, alan olur da bilmeyip burayı okur, bilgilenir diye bilgi alıyorum :D

"Ve kullanılmamış olduğunu nereden bilebiliriz?"

"Tokenlerden görüntü veya söylediğim şeylere göre kanıt atman lazım hocam"

Bunlara da bir cevap şart bence

Konu Sahibi
juankun#2323
Ben nasıl kontrol edebileceğimi biliyorum, alan olur da bilmeyip burayı okur, bilgilenir diye bilgi alıyorum :D

"Ve kullanılmamış olduğunu nereden bilebiliriz?"

"Tokenlerden görüntü veya söylediğim şeylere göre kanıt atman lazım hocam"

Bunlara da bir cevap şart bence
KARDEŞİM NİYE ANLAMAK İSTEMİYORSUN TOKENLAR 0 DİYORUM AYRICA SİTEDE SATIYORUM SANKİ ARABA ALIYOR QWEQ YAZDIKLARINA BAK

deleteduser

KARDEŞİM NİYE ANLAMAK İSTEMİYORSUN TOKENLAR 0 DİYORUM AYRICA SİTEDE SATIYORUM SANKİ ARABA ALIYOR QWEQ YAZDIKLARINA BAK
Discord burası, hangi itin, kopuğun insanları dolandıracağı belli olmaz :D Tabi millet sorgulamadan alınca işine geliyor, sorgulayınca da "Alaya alma" çabaları.

Ben olsam bu tarz konuşan birinden hiçbir şey almam

drak#3752
Discord burası, hangi itin, kopuğun insanları dolandıracağı belli olmaz :D Tabi millet sorgulamadan alınca işine geliyor, sorgulayınca da "Alaya alma" çabaları.

Ben olsam bu tarz konuşan birinden hiçbir şey almam
BRO SEN ALMA ZATEN BOŞ VE BİLGİSİZ ADAMSIN KONUŞUYOSUN İŞTE ÖYLESİNE

deleteduser

BRO SEN ALMA ZATEN BOŞ VE BİLGİSİZ ADAMSIN KONUŞUYOSUN İŞTE ÖYLESİNE
"Boş ve bilgisiz adamsın" diyen kişinin tek bildiği Token satışı, oradan buradan para çıkarma çabası :D

Sorgulamak fazla sıkıya geldi sanırım?

Moderatör tarafından düzenlendi:
drak#3752
"Boş ve bilgisiz adamsın" diyen kişinin tek bildiği Token satışı, ordan burdan para çıkarma çabası :D Hayırdır, sorgulamak fazla battı sanırım?
:D brom para konusuna girme yaş 19 ev araba aldım ben sen sürünmeye ve küçümsemeye devam et nft ve kriptodada varım ha inanmak istemezsen ekle dcden kanıtlarınıda atıyım velet

drak#3752
"Boş ve bilgisiz adamsın" diyen kişinin tek bildiği Token satışı, ordan burdan para çıkarma çabası :D Hayırdır, sorgulamak fazla battı sanırım?
ha bu arada 0 dan geldim bilmiyorum durumunu ama konuşmana bakılırsa zengin bebesisin

deleteduser

:D brom para konusuna girme yaş 19 ev araba aldım ben sen sürünmeye ve küçümsemeye devam et nft ve kriptodada varım ha inanmak istemezsen ekle dcden kanıtlarınıda atıyım velet
Bu konuşmadan ne tür birisi olduğunu anladım :D Teşekkür ederim

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi