Method Discord Sunucunuzu Büyütme Methodu

kimsesizbirisi3169_
Arkadaşlar merhaba Discord Sunucunuzu nasıl büyütebileceğinizi anlatacağım.
İlk öncelikle sunucunuzu açıyorsunuz. Sonra sunucunuza boost basıyorsunuz (14 tane). E tabi sunucunuza niye boost basıyorsunuz? Çünkü boostları fullediğinizde sınırsız link diye birşey açılıyor. Sonra sınırsız link yerine istediğiniz birşey yazıyorsunuz. Sonra o yazdığınız linki durumunuza yazıyorsunuz. Ve o durumdaki linki görenler sabit linkten sunucunuza gelmiş olacaklar. ✰ iRhodes17#2137

harryzzers#7700
Popüler bir link alıp linki satıp fazla üyeye sahip olan bir sunucu satın alabilirsiniz. :)

Unknown#0000
Konu eksik biraz. Tek bunları yaparak sunucunuz büyümez. Url ile üye çekebilirsininiz. Güzel bir url işinize yarar. Fakat büyütmek ile üye sayısının artması başka şeylerdir bizim için. Sunucuda etkileşim yoksa bir şey yoksa üye sayısının pekte bir anlamı kalmaz.

• Kalp
Tepkiler: RhodesLoveYou
Konu Sahibi
RhodesLoveYou
kimsesizbirisi3169_
Konu eksik biraz. Tek bunları yaparak sunucunuz büyümez. Url ile üye çekebilirsininiz. Güzel bir url işinize yarar. Fakat büyütmek ile üye sayısının artması başka şeylerdir bizim için. Sunucuda etkileşim yoksa bir şey yoksa üye sayısının pekte bir anlamı kalmaz.
gardasim bende onu anlattım orda.d ✰ iRhodes17#2137

insanazor6969#0
bende sunucumu büyültmeye çalışıyorum şuan 38 üye felan var discordum insanazor6969 istersen kardeş sunuculara ekleyebilirim

• Bilgi