Rehber Discord Rozetleri

umuttd3v#2907
Selamlar, bu konuda sizlere Discord Rozetlerini ve Anlamlarını anlatmaya çalıştım.
Discord rozetleri
görünümümüze hava katan, eğlenceli simgelerdir.

discordpers.png
1. Discord Personeli (Discord Staff)

Sadece Discord görevlilerinin sahip olabileceği bir rozettir. Discord'ta çalışmak hakkında bilgi almak için !

sertifikalımodertör.png
2. Discord Onaylı Moderatör (Discord Certified Moderator)
Bir sınava girerek sahip olabileceğiniz bu rozet sadece Sunucu kurulum, rol oluşturma/yetkileri ayarlama, kanal oluşturma/yetkileri ayarlama bilgilerine sahip olan kişilere verilmektedir. Kendinize güveniyorsanız sınava katılmak için !

hata avcısı.png
3. Discord Hata Avcısı (Discord Bug Hunter)
Discord'un hatalarını bulup bunları sunucusundan ileterek kazanabileceğiniz bir rozettir. (İlk bulduğunuz hatada verilmemektedir, bir kaç kez daha hata bildiriminde bulunmalısınız.)

hata avcısı gold.png
4. Discord Hata Avcısı Altın (Discord Bug Hunter Gold)
Yeşil olan versiyonuna sahipseniz, bir kaç kez daha hata bildiriminden sonra bu rozetede kontrol ile sahip olma şansınız mevcuttur.

partner sunucu sahibi.png
5. Ortaklık Programı'na Dahil Sunucu Sahibi (Partnered Server Owner)
Partnerlik şartlarını karşılıyorsanız, sunucunuz kontrole alındıktan sonra eğer onaylanmışsa bu rozeti kazanabilirsiniz.

hypesquad events.png
6. Hypesquad Etkinlikleri (Hypesquad Events)
Bu rozete sahip olmak için Discord'un düzenlediği herhangi bir etkinliğe katılmış olmanız gerekmektedir. (Şu an herhangi bir başvuru kabul edilmemektedir.)

balance.png
bravery.png
brilliance.png
7. Hypesquad Evleri
5 adet soru sonucu size uygun olan rozete yerleştirilirsiniz! Sadece birine sahip olabilirsiniz ve sahip olmak için hesabınızın Mail'i doğrulanmalıdır.
Doğrulamanın ardından Kullanıcı Ayarları > Sol panelde en aşağıya inerek Hypesquad'a tıklayın > Hypesquad'a Katıl > 5 Soruyu cevaplamanızın ardından rastgele bir rozete sahip olacaksınız! (Ard arda sık sık yaparsanız "Olamaz, Discord'u bozduk!" uyarısı alırsınız.)

bot dev.png
8. Erken Onaylanan Geliştirici (Early Verified Bot Developer)
Geliştirmiş olduğunuz Discord botunuz için yapmış olduğunuz doğrulama başvurusu sonucunda eğer botunuz onaylanırsa, bu rozetide beraberinde alıyordunuz. Artık bu rozete erişim yok!

Konu Sahibi
Tylér
umuttd3v#2907
devamı..

early supporter.png
9. Erken Dönem Destekçisi (Early Supporter)
Bu rozete 10 Ekim 2018 tarihinden önce Nitro satın almış bütün Discord kullanıcıları sahiptir. Artık bu rozete erişim yok!

nitro.png
10. Nitro Classic
13,49TL (134,49 yıllık.) karşılığında 1 ay boyunca sahip olabileceğiniz bir rozettir, beraberinde bir kaç ayrıcalıkta getirmektedir.
İşte o ayrıcalıklar:
Özel ve hareketli emojileri kullanma,
Hareketli profil fotoğrafı ve özel etiket (#0001),
Sunucu takviyelerinde %30 indirim,
1080p'ye kadar çözünürlük ve 60 FPS'ye kadar kare hızı,
50 MB yerine 100 MB yükleme,
8 MB yerine 50 MB arttırılmış dosya yükleme hızı.

nitro boost.png
11. Nitro Boost
26,99TL (269,99TL yıllık.) karşılığında 1 ay boyunca sahip olabileceğiniz bir rozettir, beraberinde bir kaç ayrıcalıkta getirmektedir.
İşte o ayrıcalıklar:
Nitro Classic ayrıcalıklarının tümü,
Profil afişi,
Nitro özel 300 çıkartmaya erişim,
2 adet Sunucu Takviyesi,
2000 mesaj gönderme sınırını 4000'e çıkart,
100 sunucu katılım sınırını 200'e çıkart,
Sunucu içi özel Profil fotoğrafı ayarlayabilme,
Görüntülü aramada arka plan özelleştirme.
Takviye sonrası kazanacaklarınız:
Adınızın yanında bir üye listesi simgesi,
Zaman içinde değişen bir profil rozeti,
O sunucuda ayrıcalıklı bir rol.

Zaman içerisinde değişen profil rozeti:
Boostlar.png

Rozetler bu kadar, iyi forumlar!

Son düzenleme:
can#0002
Hata avcısı rozeti için bir kaç hata bildirimi değil iki üç düzine hata bildirimi yapmalı ve bunların hepsini onaylatmalısınız. Ayrıca gold olan versiyonuda sadece biraz daha hata bildirimi yapılarak alınmıyor. En az 6 aylık bir hata avcısı olmalısınız. Eğer 6 aylıksanız yetmiyorsa biraz daha hata bildirimi yapmalı veya focus testlerinde üstün bir performans göstermelisiniz

Konu Sahibi
Tylér
umuttd3v#2907
Hata avcısı rozeti için bir kaç hata bildirimi değil iki üç düzine hata bildirimi yapmalı ve bunların hepsini onaylatmalısınız. Ayrıca gold olan versiyonuda sadece biraz daha hata bildirimi yapılarak alınmıyor. En az 6 aylık bir hata avcısı olmalısınız. Eğer 6 aylıksanız yetmiyorsa biraz daha hata bildirimi yapmalı veya focus testlerinde üstün bir performans göstermelisiniz
teskür

Konu Sahibi
Tylér
umuttd3v#2907
Güzel konu fakat neden 2 part ayrı ayrı?
Tam anlamadım nitro kısmı neden ayrı diye mi sordunuz? Eğer öyleyse 10 bin karakter sınırı vardı diye hatırlıyorum o yüzden 2 farklı mesajda gönderdim.

• Beğen
Tepkiler: Kedify
'xel#7228

Hata avcısı rozetinin şu anda belirli bir hata limiti yok discord tarafından resmi duyurulara göre, bu sadece insanların uydurduğu ve sanal ortama yayılmış bir bilgidir. 2-3 Düzine gibi bir şey yok yani ortada. Sadece discord sunucularında ki rollere göre alabiliyorsunuz bu rozetleri discordun resmi konusuna göre.

can#0002
Hata avcısı rozetinin şu anda belirli bir hata limiti yok discord tarafından resmi duyurulara göre, bu sadece insanların uydurduğu ve sanal ortama yayılmış bir bilgidir. 2-3 Düzine gibi bir şey yok yani ortada. Sadece discord sunucularında ki rollere göre alabiliyorsunuz bu rozetleri discordun resmi konusuna göre.
Hayır öyle bir limit var. Resmi olarak hiç bir yerde paylaşmadılar. Söylersemde yanlış olur. Ben şahsen biliyorum çünkü kendim Bug Squasherim. Rolleri belirli bir hata bildirimi yaptıktan sonra alıyorsunuz. Uydurma bir bilgi falan da değil yani.

arty#0001
Hayır öyle bir limit var. Resmi olarak hiç bir yerde paylaşmadılar. Söylersemde yanlış olur. Ben şahsen biliyorum çünkü kendim Bug Squasherim. Rolleri belirli bir hata bildirimi yaptıktan sonra alıyorsunuz. Uydurma bir bilgi falan da değil yani.
Rozeti alabilmeniz için her hangi bir limit yoktur.
Bildirdiğiniz hatanın büyüklüğü / zararına göre değerlendirilmektedir.

can#0002
Rozeti alabilmeniz için her hangi bir limit yoktur.
Bildirdiğiniz hatanın büyüklüğü / zararına göre değerlendirilmektedir.
Bildirdiğin hatanın büyüklüğü / zararı eğer discord.com/security üzerinden bildiri yapıyor isen geçerlidir. Hata bildirimini Discord Testers üzerinde yapıyor isen bir limit vardır ve toplam 5 aşama vardır. Bug Tracker rolüne ulaştığın zaman rozet hemen verilmez, sunucu içerisinde raporla ilgilenişine ve güvenlilik kontrol edilir.

• Beğen
Tepkiler: arty
'xel#7228

Galiba daha önce hiç burayı okumadınız:

Discord tarafından bildirilen resmi bir bug huntlama sayısı yok.
İlk mesajınız da iki üç düzine dediğiniz için bu mesajı attım ^^

Son düzenleme:
can#0002
Galiba daha önce hiç burayı okumadınız:

Discord tarafından bildirilen resmi bir bug huntlama sayısı yok.
İlk mesajınız da iki üç düzine dediğiniz için bu mesajı attım ^^
Yazdığımı okumuyorsun galiba. Resmi olarak hiç bir yerde paylaşmadılar diyorum zaten. Sizin bilmeniz gerekmiyor. Benimde bilmem gerekmiyor. Ben bir şekilde öğrendim, sizde kafanızı çalıştırsanız bir şekilde öğrenirsiniz zaten. Bir kaç düzine derkende bir sayı vermemek için öyle dedim. Çok kolay olmadığını anlatmak için.

Javins#2517
Yararlı Bilgilendirdiğin İçin Teşekkürler

`. Junior ☨ Owsla#3950
modorötörlügü acilen açmanız gerekiyo bekliyoruz

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)