ardae aliens#9999 Katılım 21 May 2022 Mesajlar 78 Tepkime puanı 11 Şehir Ankara 23 Tem 2022 #1 Merhaba, DISCORD'da onaylı bir bota sahibim. Hesabımı komple satmayı düşünüyorum. Ancak hiç hesap satışı veya alımı yapmadım. Gereken adımlar nedir?
Merhaba, DISCORD'da onaylı bir bota sahibim. Hesabımı komple satmayı düşünüyorum. Ancak hiç hesap satışı veya alımı yapmadım. Gereken adımlar nedir?
chaoslegal ch$os#7938 Katılım 22 Tem 2022 Mesajlar 50 Tepkime puanı 0 Şehir Yurtdışı 23 Tem 2022 #2 ch$os#0001 dm gel piyasayı falan söyliyim
Lentils .truex Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 86 Tepkime puanı 4 Şehir Çorum 23 Tem 2022 #3 ardae' Alıntı: Merhaba, DISCORD'da onaylı bir bota sahibim. Hesabımı komple satmayı düşünüyorum. Ancak hiç hesap satışı veya alımı yapmadım. Gereken adımlar nedir? Genişletmek için tıkla ... Knk öncelikle kimseye güvenme aracı site olmadan kesinlikle satış yapma kimseye güvenip ilk sakın ürünlerini teslim etme Tepkiler: ardae
ardae' Alıntı: Merhaba, DISCORD'da onaylı bir bota sahibim. Hesabımı komple satmayı düşünüyorum. Ancak hiç hesap satışı veya alımı yapmadım. Gereken adımlar nedir? Genişletmek için tıkla ... Knk öncelikle kimseye güvenme aracı site olmadan kesinlikle satış yapma kimseye güvenip ilk sakın ürünlerini teslim etme
Konu Sahibi ardae aliens#9999 Katılım 21 May 2022 Mesajlar 78 Tepkime puanı 11 Şehir Ankara 23 Tem 2022 Konu Sahibi #4 chaoslegal' Alıntı: ch$os#0001 dm gel piyasayı falan söyliyim Genişletmek için tıkla ... Bir arkadaşlık isteği pingi gönderdim.
chaoslegal' Alıntı: ch$os#0001 dm gel piyasayı falan söyliyim Genişletmek için tıkla ... Bir arkadaşlık isteği pingi gönderdim.
Konu Sahibi ardae aliens#9999 Katılım 21 May 2022 Mesajlar 78 Tepkime puanı 11 Şehir Ankara 23 Tem 2022 Konu Sahibi #5 Lentils' Alıntı: Knk öncelikle kimseye güvenme aracı site olmadan kesinlikle satış yapma kimseye güvenip ilk sakın ürünlerini teslim etme Genişletmek için tıkla ... Selam Lentils, güzel önerilerin için teşekkür ederim.
Lentils' Alıntı: Knk öncelikle kimseye güvenme aracı site olmadan kesinlikle satış yapma kimseye güvenip ilk sakın ürünlerini teslim etme Genişletmek için tıkla ... Selam Lentils, güzel önerilerin için teşekkür ederim.
Lieax Lieax#9106 Katılım 1 Tem 2022 Mesajlar 8 Tepkime puanı 2 Şehir Muş 23 Tem 2022 #6 Kankam Ekle yardımcı olayım Lieax#9106