Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Yardım discord ödeme yöntemini kabul etmiyor

--AR--Ellie#0417
discord ödeme yöntemimi kabul etmiyor, normalde papara sanal kartları ile yapıyordum ama hata veriyor, 2 farklı banka kartı ilede denedim aynı hatayı almaya devam ediyorum, hesaplar 1 aylık yani nitro kullanmaya uygun bu sorunun sebebi nedir bir çok sipariş birikti şuanda bu sorun yüzünden teslim edemiyorum yardımcı olabilir misiniz

Ekli dosyalar

• 1663491894185.png
    1663491894185.png
    54.2 KB · Görüntüleme: 135

deleteduser

discord ödeme yöntemimi kabul etmiyor, normalde papara sanal kartları ile yapıyordum ama hata veriyor, 2 farklı banka kartı ilede denedim aynı hatayı almaya devam ediyorum, hesaplar 1 aylık yani nitro kullanmaya uygun bu sorunun sebebi nedir bir çok sipariş birikti şuanda bu sorun yüzünden teslim edemiyorum yardımcı olabilir misiniz
Bildiğim 2-3 Yöntem Var:

1-) Browser üstünden almayı deniyorsan, Discord'un masaüstü uygulamasında almayı dene

2-) Kartı, hesaptan komple kaldırım tekrar ekle. Sonra almayı dene
> (Masaüstü Uygulamasından)

3-) VPN açıp dene

4-) 2AD'ya dair her şeyi açarak dene

Unknown#0000
arka arkaya çok kez satın alım yaptığın için oluyor genelde. Çok sık yapmasan bile bir hesaptan silip başka hesaba girdiğin için sürekli 4 5 defa yapmanda bloke olabilir. Papara tek kullanımlık kart açma şeyini dene istersen onu ben denemedim ama öyle bir bak. Banka ilede konuşabilirsin bu konunyu bazen düzeltebiliyorlar.

Yeet#5346
Yazılan şeylerle alakası yok. Discord şu an nedense tr kartlarından ödeme alamıyor. yurt dışı bir kart bulup alabilirsin.

deleteduser

Yazılan şeylerle alakası yok. Discord şu an nedense tr kartlarından ödeme alamıyor. yurt dışı bir kart bulup alabilirsin.
Yazılan şeylerle alakası mı yok :D? Kanka, bilmeden konuşuyorsun bari "Gerçek" bir çözüm sun. Yurt dışı kartında da aynı hatayı alan arkadaşlarım var

• Beğen
Tepkiler: BlackGames

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)