Haberler Discord LGBTQ+ Ayı

jasupi

Discord Moderatör
jasupi#0001
629e96dba2049c3bda424532_BlogHeader_1800x720 (1).png

Pride @ Discord Çalışan Kaynak Grubundan Merhaba! İki yüzün üzerinde üye ve dostlarımızla, birbirimizi biraz daha yakından tanımak, eğlenceli grup etkinlikleri ve etkinlikleriyle bağ kurmak ve bazen çok da küçük olmayan konuşmalar yapmak için ayda bir toplanan bir Discord çalışanları topluluğuyuz.

Bu yıl bir araya geliyoruz: Discord, İnsan Hakları Kampanyası aracılığıyla LGBTQ karşıtı eyalet mevzuatına ilişkin bir bildiri imzalamak için 250'den fazla şirkete katıldı. Ülke genelinde devlet kurumlarında çıkarılan ve LGBTQIA+ bireyleri (bazıları özellikle trans gençleri hedef alan) dışlama veya farklı muameleye tabi tutan son mevzuatın uygulanmasına kesinlikle katılmıyoruz.

Discord, Haziran ayı boyunca, LGBTQIA+ öğrencilerinin zorbalık veya tacizden uzak okul ortamlarında öğrenmelerini ve büyümelerini sağlamak için çalışan bir kuruluş olan uzun zamandır dostlarımız ve hayır kurumu ortağımız GLSEN'e bağışta bulunacak.

62a0d74844e13cf4be07be3a_Blog_Quote (17).png

GLSEN, öğrencilerin kaynaklarla ve toplulukla bağlantı kurmasına yardımcı olmak için hayırsever çalışmalarının bir parçası olarak zaten Discord'u kullanıyor ve ileri eğitim ve göz atmaya değer gelecek projeler de dahil olmak üzere kendi harika kaynaklarından bazılarını paylaşma nezaketini gösterdi:

: Mevcut politika ortamı hakkında bilgiler ve K-12 öğrenme topluluklarında gençlerden yararlanan olumlu okul dönüşümünün nasıl savunulacağına dair kaynaklar.

: Herkesin birinin doğru zamirlerini nasıl kullanacağını öğrenmesine yardımcı olmak için oluşturulmuş, kolayca paylaşılabilen bir belge — saklamak için yer imlerine ekleyin!

: İnsanların Amerika Birleşik Devletleri'ndeki yerel GLSEN bölümlerini bulmalarına yardımcı olacak bir dizin.

: Ülke genelinde neyin işe yaradığını ve GLSEN'in uzmanlığının gösterdiğini temel alan bir politika araç seti, cinsel yönelimleri, cinsiyet kimlikleri veya cinsiyet ifadeleri ne olursa olsun okulları tüm öğrenciler için daha güvenli hale getirecektir.

!

slorixsh#6304
Yorumu ilk yazan ben olayım dedim. Discordun bu tür etkinliklere destek vermesi cidden hoş. Aynı şekilde bende destek veriyorum. Happy Pride Month!

Konu Sahibi
jasupi

jasupi

Discord Moderatör
jasupi#0001
Yorumu ilk yazan ben olayım dedim. Discordun bu tür etkinliklere destek vermesi cidden hoş. Aynı şekilde bende destek veriyorum. Happy Pride Month!
Kıral lsmxlsslsmslsl renkler pek tutmamış ama

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi