Yardım Discord js v12 altyapısı devre dışı kalacakmış

kalemdsgn#6666
Merhaba geçenlerde aramızda arkadaşımla konuşurken discord js v12 alt yapısının temmuz veya ağustos itibariyle kullanılmayacağını söyledi. Yani v12 diye yazılan botları discord engelleyecek gibisinden bir şey dendi. Bu konuyu tam olarak anlamadım ve biraz araştırma yaptım konu hakkında bir şeye ulaşamadım, bilen birisi varsa lütfen açıklayabilir mi?

turkwr
Merhaba! Discord engellemez diye düşünüyorum. Çünkü v13 geldi ve hala v11 var.

• Beğen
Tepkiler: Tequila
Elminsterxld#0007
V12 desteği yani apisi 31 Ağustos'ta Kalkıyor buda v12 yi sıkıntıya düşüreceğini gösterir.

Echosal#0001
v12'yi v13'e çevirmekle uğraşamam ama :(

Echosal#0001
gerçi max api kesilir np

Carry#2341
Merhaba,

Discord v12 nin desteğini yani güncelleme gelmeyecek yani kulanmak istyen kulanabilir.

yok
Merhaba geçenlerde aramızda arkadaşımla konuşurken discord js v12 alt yapısının temmuz veya ağustos itibariyle kullanılmayacağını söyledi. Yani v12 diye yazılan botları discord engelleyecek gibisinden bir şey dendi. Bu konuyu tam olarak anlamadım ve biraz araştırma yaptım konu hakkında bir şeye ulaşamadım, bilen birisi varsa lütfen açıklayabilir mi?
Merhaba, öncelikle içini rahatlatmak için tamamen kapanmayacağını söyleyerek başlamak isterim. Fakat kapanmış kadar olacak. Neden mi? Yaptığın birçok sistem düzgün çalışmayacak. Örnek vermek gerekirsek anlık veri çekemeyeceksin. Veriyi güncellemek için botunu kapat aç yapmak zorunda kalacaksın. Yani kısaca indirebileceksin kullanabileceksin fakat hiç biri düzgün çalışmayacak. Ek olarak onay da alamazsın, yakında slash commands zorunluluğu gelecek. Ufak da bir reklam yapalım tabi, ArdaDemr Youtube kanalından birçok v13 sistemine ulaşabilirsin ;).

Konu Sahibi
kalemdsgn#6666
Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim. V13'e başlama zamanının geldiğini anladım saolun.

harryzzers#7700
V13'e acil bir şekilde başlamalısın, ben de sunucumun botlarını yavaş yavaş V13'e çevirmeye başladım. V12 sürümü her ne kadar iyi bir sürüm olsada V13 başka bir şey, ayrıca V12''nin desteği kesilecek. Her ne kadar d.py'nin desteğinin kesilmesi gibi.. (seviliyorsun d.py <3)

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi