- kimsesizbirisi
Öncelikle hesabı kapattıracağınız kişinin topluluk kurallarına aykırı bir mesaj atması gerekiyor Örn:CC/Mernis Sorgu/veya özel bilgi ifşalamak vatana millete küfür vb.şeyler eğer böyle bir mesajı yoksa samimi olup o konuları acarsanız tuzağa düşecek ve mesajı atacaktır.Daha sonra
Bunu 5 farklı mailden yaptıktan sonra discord en fazla 24 saat içerisinde size geri dönüş yapacak ve hesabı %95 ihtimalle kapatacaktır.Bu sadece kullanıcılara değil sunucularada olur bir çok sunucuyu bu şekilde kapattım aynı şekilde bir çok kullanıcıyı banlattım. Hesabı geri açması cok zordur eğer discord size dönmeden önce şikayet ettiğiniz kişi attığı mesajı silerse, discord'dan mesaj silinmiş mesaja ulaşamıyoruz gibi bir mail gelir ve hesabı kapanmaz.
1 kişide deneyip başarısız olunca vazgecmeyin sabır isteyen bir şey.
✰ iRhodes17#2137
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
bu linke giderek ne tür mesaj attıysa o kategoriden ticket atıcaz örneğin cc ile ilgili konuştuysa kırılmış veya çalınmış kredi kartları bölümünden ticket atıcaksınız.Bunu 5 farklı mailden yaptıktan sonra discord en fazla 24 saat içerisinde size geri dönüş yapacak ve hesabı %95 ihtimalle kapatacaktır.Bu sadece kullanıcılara değil sunucularada olur bir çok sunucuyu bu şekilde kapattım aynı şekilde bir çok kullanıcıyı banlattım. Hesabı geri açması cok zordur eğer discord size dönmeden önce şikayet ettiğiniz kişi attığı mesajı silerse, discord'dan mesaj silinmiş mesaja ulaşamıyoruz gibi bir mail gelir ve hesabı kapanmaz.
1 kişide deneyip başarısız olunca vazgecmeyin sabır isteyen bir şey.
✰ iRhodes17#2137