blandycandy11 yigitsmind#1000 Katılım 21 Kas 2022 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 Şehir Rize 21 Kas 2022 #1 Merhaba arkadaslar öncelikle godgod dusunce otomatik alıcak bir program lazım elimle yetişemiyorum Son düzenleme: 28 Haz 2023
ToxiL eroniyom Katılım 20 Şub 2022 Mesajlar 470 Tepkime puanı 231 Şehir Bursa 21 Kas 2022 #2 blandycandy11' Alıntı: Merhabalar öncellikle url düşünce otomatik alacak bot altyapısı arıyorum gerekirse her saniye almak için uğraşsın yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... .d url spammer github da altyapısı var. Yarın paylaşırım .d
blandycandy11' Alıntı: Merhabalar öncellikle url düşünce otomatik alacak bot altyapısı arıyorum gerekirse her saniye almak için uğraşsın yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... .d url spammer github da altyapısı var. Yarın paylaşırım .d
ToxiL eroniyom Katılım 20 Şub 2022 Mesajlar 470 Tepkime puanı 231 Şehir Bursa 22 Kas 2022 #3 blandycandy11' Alıntı: kac saniyede ban yedirtmiyor suan güncel olarak Genişletmek için tıkla ... Normal bota bağlıyorsun, url yi spamlıyor ? Ban ne alaka anlayamadım.
blandycandy11' Alıntı: kac saniyede ban yedirtmiyor suan güncel olarak Genişletmek için tıkla ... Normal bota bağlıyorsun, url yi spamlıyor ? Ban ne alaka anlayamadım.
Alphaizm Mordex#0789 Katılım 25 Tem 2021 Mesajlar 171 Tepkime puanı 42 Şehir Kilis 22 Kas 2022 #4 ToxiL' Alıntı: Normal bota bağlıyorsun, url yi spamlıyor ? Ban ne alaka anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... Time-Out banından bahsediyor, bot belli bir süre spamladıktan sonra daha fazla spam atamıyor; biraz beklemesi gerekiyor, sen bilmiyormusun? :haha: Tepkiler: blandycandy11
ToxiL' Alıntı: Normal bota bağlıyorsun, url yi spamlıyor ? Ban ne alaka anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... Time-Out banından bahsediyor, bot belli bir süre spamladıktan sonra daha fazla spam atamıyor; biraz beklemesi gerekiyor, sen bilmiyormusun? :haha:
ToxiL eroniyom Katılım 20 Şub 2022 Mesajlar 470 Tepkime puanı 231 Şehir Bursa 22 Kas 2022 #5 Alphaizm' Alıntı: Time-Out banından bahsediyor, bot belli bir süre spamladıktan sonra daha fazla spam atamıyor; biraz beklemesi gerekiyor, sen bilmiyormusun? :haha: Genişletmek için tıkla ... Pki kafana göre takıl bilmiyorum. Kb. Gönderini daha fazla kirletmeyeceğim birilerine yardım etmek bana göre değil zaten.. -,-
Alphaizm' Alıntı: Time-Out banından bahsediyor, bot belli bir süre spamladıktan sonra daha fazla spam atamıyor; biraz beklemesi gerekiyor, sen bilmiyormusun? :haha: Genişletmek için tıkla ... Pki kafana göre takıl bilmiyorum. Kb. Gönderini daha fazla kirletmeyeceğim birilerine yardım etmek bana göre değil zaten.. -,-
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,692 Tepkime puanı 1,048 Şehir Samsun 22 Kas 2022 #6 Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.
Ömerxd Suffle#2241 Katılım 6 Kas 2022 Mesajlar 16 Tepkime puanı 1 Şehir Denizli 22 Kas 2022 #7 blandycandy11' Alıntı: kac saniyede ban yedirtmiyor suan güncel olarak Genişletmek için tıkla ... dostum ban derken?
blandycandy11' Alıntı: kac saniyede ban yedirtmiyor suan güncel olarak Genişletmek için tıkla ... dostum ban derken?
reworevuitton berkun#5735 Katılım 16 Haz 2022 Mesajlar 39 Tepkime puanı 3 Şehir Bursa 22 Kas 2022 #8 merhabalar, ne kadar altyapı denesemde hepsinde timeout yiyordu istersen forumda bi kaç konu olması lazım onları araştırıp deneyebilirsin
merhabalar, ne kadar altyapı denesemde hepsinde timeout yiyordu istersen forumda bi kaç konu olması lazım onları araştırıp deneyebilirsin
Tequila harryzzers#7700 Katılım 19 Eyl 2021 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 424 Şehir Yurtdışı 22 Kas 2022 #9 > github.com/Sehinsahjs/Discord-Url-Guard-Sehinsah/ > Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Kolay gelsin, Github'da biraz gezersen bulursun.
> github.com/Sehinsahjs/Discord-Url-Guard-Sehinsah/ > Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Kolay gelsin, Github'da biraz gezersen bulursun.
Hidra ! Hidra#0666 Katılım 20 Ara 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Şehir Adana 22 Ara 2022 #10 ToxiL' Alıntı: .d url spammer github da altyapısı var. Yarın paylaşırım .d Genişletmek için tıkla ... sen bursadamısın
ToxiL' Alıntı: .d url spammer github da altyapısı var. Yarın paylaşırım .d Genişletmek için tıkla ... sen bursadamısın
ToxiL eroniyom Katılım 20 Şub 2022 Mesajlar 470 Tepkime puanı 231 Şehir Bursa 23 Ara 2022 #11 Hidra' Alıntı: sen bursadamısın Genişletmek için tıkla ... -,-