Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekli dosyayı görüntüle 7352
Discord Aktif Geliştirici Rozeti bulunan kişilere forumda rozet verilebilir ama sadece T.C. onaylı kişilere. Ekli dosyayı görüntüle 7353
Çoğu kişide bu rozet olduğundan herkese vermek zorlaşır ama T.C. onaylı kişilere verilirse daha kolay ve tatlı olur
Herkese versinler o zaman ilk başta iyiydi de takım ekleme muhabbeti olunca bir işe yaramayan çöp bir rozet oldu. Hypesquad rozetleri daha önemli bence :/
Ekli dosyayı görüntüle 7352
Discord Aktif Geliştirici Rozeti bulunan kişilere forumda rozet verilebilir ama sadece T.C. onaylı kişilere. Ekli dosyayı görüntüle 7353
Çoğu kişide bu rozet olduğundan herkese vermek zorlaşır ama T.C. onaylı kişilere verilirse daha kolay ve tatlı olur
Güzel olabilir fakat bir anlamı olmalı, bunun için bir önerin var mı ?
Örnek:
Boost Rozeti - Üyelik alan kişilere veriliyor.
Early Rozeti - İlk 1000 üyeye verildi.
Örnek:
Mesela Şubata girişde rozete sahip olanlar verildi (3 şubata kadar)
yada sunucuda anlamı olan kişilere verilebilir (mesela önceden trial da olsa mod olanlara veya bana : ) veya arkadaşlara)
Mesela Şubata girişde rozete sahip olanlar verildi (3 şubata kadar)
yada sunucuda anlamı olan kişilere verilebilir (mesela önceden trial da olsa mod olanlara veya bana : ) veya arkadaşlara)
Forum içinde bir anlamı olması için söylüyorum, anlamlı kişilere verilebilir diğerine göre daha uygun gibi gözüküyor. Yöneticiler gerekli kararı verecektir.
Forum içinde bir anlamı olması için söylüyorum, anlamlı kişilere verilebilir diğerine göre daha uygun gibi gözüküyor. Yöneticiler gerekli kararı verecektir.
Örnek:
Keşke ilk duyduğumda kayıt olsaydım.. 1000 kişi içinde olurdum. 1980'iz usta sanırım yani profile gidince öyle diyor üstte oradan çıkardım. Ama keşke ilk açıldığında foruma kayıt olsaydım pek forum kullanmıyordum.