Alınacak Discord aged ve fresh token alımı

uncotdaazzy
Merhabalar ben uncot ve aged account veyahut fresh token arıyorum. (aged tokenler full erişim olması lazım veyahut unclaimed olabilir ona göre fiyat verilir) eski çalıntı olmayan hesapları alabilirim ve ekstra olarak nitrolu tokende alabilirim veyahut ben size token ve nitro veririm siz kart temini yapıp nitroyu hesaba çekersiniz böyle çalışmak çok daha sağlıklı olur piyasada rekabetçi olduğunu düşünenler ulaşabilir. Discord üzerinden ulaşabilirsiniz

mr.ferrain
Merhabalar ben uncot ve aged account veyahut fresh token arıyorum. (aged tokenler full erişim olması lazım veyahut unclaimed olabilir ona göre fiyat verilir) eski çalıntı olmayan hesapları alabilirim ve ekstra olarak nitrolu tokende alabilirim veyahut ben size token ve nitro veririm siz kart temini yapıp nitroyu hesaba çekersiniz böyle çalışmak çok daha sağlıklı olur piyasada rekabetçi olduğunu düşünenler ulaşabilir. Discord üzerinden ulaşabilirsiniz
tanesi 3 tlden mail onaylı nitro çekmeye uygun 49 token verebilirim

Konu Sahibi
uncotdaazzy
tanesi 3 tlden mail onaylı nitro çekmeye uygun 49 token verebilirim
Daha çok VCC temin edip benim dediğim sistemde benim yerime tokenlerime promo çekebilecek kişi arıyorum aged ise arkadaşlık isteği atabilirsin teklifini düşünürüm.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi