Satıldı Discord 5.000 Üyeli Sunucu

eroniyom
Fiyat
125 ₺
Sunucu adı
...
Sunucu açılma tarihi
2 Şub 2023
Sunucudaki takviye sayısı
0
Sunucudaki üye sayısı
5000
Sunucudaki ortalama aktif üye sayısı
750
Pazarlık
Var
Takas
Yok
Sunucu adresi;

Ödeme yöntemleri;
İtemsatış - Iban - Papara

1680391265108.png

1 saat de basılan tepkiler

Sunucuda token yoktur. Tamamen tokensiz bir sunucudur.

Ekli dosyalar

• 1680391241604.png
    1680391241604.png
    20.8 KB · Görüntüleme: 107
Unknown#0000
Açıkçası bilmiyorum 750 üye aktif demişsiniz şuan baktım 150 civarı 750yi görüyorsa iyi cidden. Ama biraz inceledim token olmasa bile sanırım şu aracı sitelerde satılan üye servislerinden kullanılmış gibi duruyor ki çoğu kişinin oyun oynuyor olmasıda garip. Aslında bir bakıma alınıp değerlendirilebilir. Kendi ekibini veya türk kitle çekersin temizce kullanılır. Fiyatı gayet makul açıkçası üyeler böyle olmasaydı almak isterdim. Hala almak isterim ama bilemedim. Tepkilerde kendiliğinden olduysa gayet iyi aslında. Yabancı içerikli temalar için kullanılabilecek harika bir sunucu.

Konu Sahibi
ToxiL
eroniyom
Açıkçası bilmiyorum 750 üye aktif demişsiniz şuan baktım 150 civarı 750yi görüyorsa iyi cidden. Ama biraz inceledim token olmasa bile sanırım şu aracı sitelerde satılan üye servislerinden kullanılmış gibi duruyor ki çoğu kişinin oyun oynuyor olmasıda garip. Aslında bir bakıma alınıp değerlendirilebilir. Kendi ekibini veya türk kitle çekersin temizce kullanılır. Fiyatı gayet makul açıkçası üyeler böyle olmasaydı almak isterdim. Hala almak isterim ama bilemedim. Tepkilerde kendiliğinden olduysa gayet iyi aslında. Yabancı içerikli temalar için kullanılabilecek harika bir sunucu.
Aga tepkilerin kendiliğinden olduğunu kanıtlayamayacağımı ikimizde biliyoruz :D

Ama token değil tepkiler kendiliğinden basıldı - normal üyeler tarafından. Zaten satıldı usta.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi