Rehber Çoğu kişinin sorunu olan Invalid Payment Source sorununun çözümü

Cafió#0001
-Discorda Ticket Açarak
-Başka Bir Kart Kullanarak
-Başka Bir Hesap Kullanarak
-1 Hafta Bekleyerek Sonra Denemek
Bunları yaparak çözüme ulaşabilirsiniz.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Kartın Discord tarafından bloklanması durumunda yapılabilecek tek şey başka bir kart kullanmak.
Başka bir hesap açıldığında da aynı kartı kullanmanız durumunda tekrardan invalid payment hatası verecektir.
Ticket açıldığında yalnızca kartın sistem tarafından bloklandığını ve buna sebep olabilecek durumları söylüyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Piques ve Calpim
Konu Sahibi
Cafio
Cafió#0001
Kartın Discord tarafından bloklanması durumunda yapılabilecek tek şey başka bir kart kullanmak.
Başka bir hesap açıldığında da aynı kartı kullanmanız durumunda tekrardan invalid payment hatası verecektir.
Ticket açıldığında yalnızca kartın sistem tarafından bloklandığını ve buna sebep olabilecek durumları söylüyorlar.
Çok haklısınız.

Konu Sahibi
Cafio
Cafió#0001
Eskiden 1 hafta bekleyip aynı kart ve hesabı kullanıp 3 aylık nitro almıştım şimdide aynı sonucu verdi bu sefer farklı hesap ve kartı deneyeceğim

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Eskiden 1 hafta bekleyip aynı kart ve hesabı kullanıp 3 aylık nitro almıştım şimdide aynı sonucu verdi bu sefer farklı hesap ve kartı deneyeceğim
Süre hakkında bir fikrim olmadığı için onun için bir şey yazmadım.

İhsanBaran#9561
Bir şey soracağım mobilden giriyorum ve gönderi paylasamıyorum

4wuqey#0001
Bilgilendirme için teşekkürler.

Efepanter#6968
Bilgilendirme güzel olmuş eline sağlık

Roxza#0002
Yararlı konu olmuş ben hatayı yeni hesap açarak çözmüştüm.

raqqeldon#9999
Dostlar merhaba ben de aynı hatayla karşılaşmıştım, ama ben nitroyu yeni hesap açıp almaya çalışmıştım bu hata ile karşılaştım. sonra daha önceden açılmış, daha önce nitro alınmış bir hesapta aynı şeyi denedim ve oldu, ben 3 ay promosyon kullandım.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi