Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-Discorda Ticket Açarak
-Başka Bir Kart Kullanarak
-Başka Bir Hesap Kullanarak
-1 Hafta Bekleyerek Sonra Denemek
Bunları yaparak çözüme ulaşabilirsiniz.
Kartın Discord tarafından bloklanması durumunda yapılabilecek tek şey başka bir kart kullanmak.
Başka bir hesap açıldığında da aynı kartı kullanmanız durumunda tekrardan invalid payment hatası verecektir.
Ticket açıldığında yalnızca kartın sistem tarafından bloklandığını ve buna sebep olabilecek durumları söylüyorlar.
Kartın Discord tarafından bloklanması durumunda yapılabilecek tek şey başka bir kart kullanmak.
Başka bir hesap açıldığında da aynı kartı kullanmanız durumunda tekrardan invalid payment hatası verecektir.
Ticket açıldığında yalnızca kartın sistem tarafından bloklandığını ve buna sebep olabilecek durumları söylüyorlar.
Dostlar merhaba ben de aynı hatayla karşılaşmıştım, ama ben nitroyu yeni hesap açıp almaya çalışmıştım bu hata ile karşılaştım. sonra daha önceden açılmış, daha önce nitro alınmış bir hesapta aynı şeyi denedim ve oldu, ben 3 ay promosyon kullandım.