Botlar Codesty Kapandı

ALPETONREN#7972
Selam Forum Üyeleri 👋

Bunu duyurmak için geç oldu ama Codesty Yetkilileri Codesty botunun kapanacağını bildirdi.

Codesty Nedir?

Codesty yıllardır hayatımızda ve 28 Mart tarihinde 15.000.000 kullanıcı sayısını aştığını açıklamıştı. Bu bot sayesinde insanlar sunuculara oy verebiliyor ve buda sunucuların gelişimine katkı sağlıyordu. Tamamen Türk yapımı olan ve Türkiyenin en iyi botları arasında yer alan Codesty birkaç özelliğe daha sahipti.

Neden Kapandı?

14 Mart Tarihinde Codesty Yetkilisi Toasty genel olarak bota fazla zaman ayıramadıkları,7-8 aydır zaten botu geliştirmedikleri için bu projeyi sonlardırmaya karar verdiklerini açıkladı. Ayrıca bunun bir son olmadığını belki yenilenmiş bir projeyle yeniden gelebileceklerini söyledi.

Sonuç

Codesty sistemine bağlı sunucularda vardı.(Örneğin Codesty ile 100 oy verene ödül veren sunucular) Bu haber tabi ki onları ve Codesty kullanıcılarını olumsuz etkiledi.

(Daha Detaylısı için Eke göz atın )

codesty_closed_image.png

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Bir aralar oldukça fazla kullandığım bir bottu, sunucuya oy verip sıralamada üste çıkarak çoğu zaman sunucunun tanınmasını sağlıyordu. Kapanmasını beklemiyordum, iyi ilerlediğini düşünüyordum fakat düşündüğüm gibi değilmiş. Umarım projelerini yenileyip tekrar gelirler. 😢

• Beğen
Tepkiler: ALPETONREN
Neto#0002
Hepiminiz adına üzüldüm çok güzel bir botu

• Beğen
Calpim#0008
Bir aralar oldukça fazla kullandığım bir bottu, sunucuya oy verip sıralamada üste çıkarak çoğu zaman sunucunun tanınmasını sağlıyordu. Kapanmasını beklemiyordum, iyi ilerlediğini düşünüyordum fakat düşündüğüm gibi değilmiş. Umarım projelerini yenileyip tekrar gelirler. 😢
Gerçekten şaşırdım. Bir çok sunucu bu botu kullanıp kendini tanıtmaya çalışıyordu, sunucu arayanlar için de büyük kolaylık sağlıyordu. Alternatifleri var ama benim en çok gördüğüm sistem Codesty'idi. Üzücü bir durum.

• Beğen
KenDayy#0001
Codesty Kapanmasına Üzüldüm Ama Şimdi İse Stalk.gg Ve Farklı Discord Botları Ortada Güzel Geliştiler Büyüdüler Ve Güzel Bir Bottu Açıkcası Kapantmış Olabilirler Ama Açarlarsa Büyüceklerini Sanmıyorum Çünkü Ondan Sonrasında Herkes Stalk.gg Gibi Botlara Yöneleceği İçin.

• Beğen
4wuqey#0001
Bir zamanlar severek takip ettiğim bir bottu.Keşke kapanmasaydı, gerçekten çok üzüldüm. 😢

• Beğen
harryzzers#7700
Üzücü. Bilgilendirme için teşekkürler. Codesty kendi sunucusunda detaylıca anlattı.

• Beğen
TwoWorthy#1500
Selam Forum Üyeleri 👋

Bunu duyurmak için geç oldu ama Codesty Yetkilileri Codesty botunun kapanacağını bildirdi.

Codesty Nedir?

Codesty yıllardır hayatımızda ve 28 Mart tarihinde 15.000.000 kullanıcı sayısını aştığını açıklamıştı. Bu bot sayesinde insanlar sunuculara oy verebiliyor ve buda sunucuların gelişimine katkı sağlıyordu. Tamamen Türk yapımı olan ve Türkiyenin en iyi botları arasında yer alan Codesty birkaç özelliğe daha sahipti.

Neden Kapandı?

14 Mart Tarihinde Codesty Yetkilisi Toasty genel olarak bota fazla zaman ayıramadıkları,7-8 aydır zaten botu geliştirmedikleri için bu projeyi sonlardırmaya karar verdiklerini açıkladı. Ayrıca bunun bir son olmadığını belki yenilenmiş bir projeyle yeniden gelebileceklerini söyledi.

Sonuç

Codesty sistemine bağlı sunucularda vardı.(Örneğin Codesty ile 100 oy verene ödül veren sunucular) Bu haber tabi ki onları ve Codesty kullanıcılarını olumsuz etkiledi.

(Daha Detaylısı için Eke göz atın )

Ekli dosyayı görüntüle 3334
Neredeyse girdiğim tüm türk sunucularında bulunuyordu kapanması üzücü

• Beğen

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)