rosea34 rosea#1049 Katılım 16 Ağu 2022 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Şehir Kocaeli 1 Eyl 2022 #1 Kartım ile ilk kez nitro alacaktım fakat Bu ödeme kaynağı geçersiz diyip hata veriyor
onwr onwr#1000 Katılım 6 May 2022 Mesajlar 523 Tepkime puanı 105 Şehir Antalya 1 Eyl 2022 #2 rosea34' Alıntı: Kartım ile ilk kez nitro alacaktım fakat Bu ödeme kaynağı geçersiz diyip hata veriyor Ekli dosyayı görüntüle 5404 Genişletmek için tıkla ... Aynen kanka bu hatayı veriyor, Cözümünü unuttum ama
rosea34' Alıntı: Kartım ile ilk kez nitro alacaktım fakat Bu ödeme kaynağı geçersiz diyip hata veriyor Ekli dosyayı görüntüle 5404 Genişletmek için tıkla ... Aynen kanka bu hatayı veriyor, Cözümünü unuttum ama
deleteduser 1 Eyl 2022 #3 rosea34' Alıntı: Kartım ile ilk kez nitro alacaktım fakat Bu ödeme kaynağı geçersiz diyip hata veriyor Ekli dosyayı görüntüle 5404 Genişletmek için tıkla ... BİLDİĞİM ÇÖZÜMLER: > Ödeme yöntemlerinin hepsini kökten kaldırıp kartını 0'dan tekrar ekle, sonra tekrardan dene > Browser üstünden almaya çalışıyorsan masaüstü uygulamasında almayı dene > 2AD'yi (hepisini) açarak dene > Hiç biri olmazsa Discord'a Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. "Teknik Sorun"u seçerek destek aç NOT: Bu Çözümlerin Hepsini Masaüstü Uygulamasında Yap Moderatör tarafından düzenlendi: 1 Eyl 2022
rosea34' Alıntı: Kartım ile ilk kez nitro alacaktım fakat Bu ödeme kaynağı geçersiz diyip hata veriyor Ekli dosyayı görüntüle 5404 Genişletmek için tıkla ... BİLDİĞİM ÇÖZÜMLER: > Ödeme yöntemlerinin hepsini kökten kaldırıp kartını 0'dan tekrar ekle, sonra tekrardan dene > Browser üstünden almaya çalışıyorsan masaüstü uygulamasında almayı dene > 2AD'yi (hepisini) açarak dene > Hiç biri olmazsa Discord'a Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. "Teknik Sorun"u seçerek destek aç NOT: Bu Çözümlerin Hepsini Masaüstü Uygulamasında Yap
Konu Sahibi rosea34 rosea#1049 Katılım 16 Ağu 2022 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Şehir Kocaeli 1 Eyl 2022 Konu Sahibi #4 ArviS' Alıntı: BİLDİĞİM ÇÖZÜMLER: > Ödeme yöntemlerinin hepsini kökten kaldırıp kartını 0'dan tekrar ekle, sonra tekrardan dene > Browser üstünden almaya çalışıyorsan masaüstü uygulamasında almayı dene > 2AD'yi (hepisini) açarak dene > Hiç biri olmazsa Discord'a Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. "Teknik Sorun"u seçerek destek aç NOT: Bu Çözümlerin Hepsini Masaüstü Uygulamasında Yap Genişletmek için tıkla ... Hepsini denedim gene olmadı, destek açtım şimdi
ArviS' Alıntı: BİLDİĞİM ÇÖZÜMLER: > Ödeme yöntemlerinin hepsini kökten kaldırıp kartını 0'dan tekrar ekle, sonra tekrardan dene > Browser üstünden almaya çalışıyorsan masaüstü uygulamasında almayı dene > 2AD'yi (hepisini) açarak dene > Hiç biri olmazsa Discord'a Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. "Teknik Sorun"u seçerek destek aç NOT: Bu Çözümlerin Hepsini Masaüstü Uygulamasında Yap Genişletmek için tıkla ... Hepsini denedim gene olmadı, destek açtım şimdi