vesq35 glass#0002 Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Şehir Tekirdağ 20 Haz 2023 #1 Selamlar ben ufuk aktif olarak yazılım sektoründeyim. kafamı dağıtmak için ücreti az tuttum. Fiyat: 50TL İletişim: by_glass
Selamlar ben ufuk aktif olarak yazılım sektoründeyim. kafamı dağıtmak için ücreti az tuttum. Fiyat: 50TL İletişim: by_glass
ArviS Bronz Üye arviis. Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 975 Tepkime puanı 154 Şehir Antalya 20 Haz 2023 #2 vesq35' Alıntı: Selamlar ben ufuk aktif olarak yazılım sektoründeyim. kafamı dağıtmak için ücreti az tuttum. Fiyat: 50TL İletişim: by_glass Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Var mısın ortaklığa, ben kopyalarım sen satarsın yarı yarıya bölüşürüz
vesq35' Alıntı: Selamlar ben ufuk aktif olarak yazılım sektoründeyim. kafamı dağıtmak için ücreti az tuttum. Fiyat: 50TL İletişim: by_glass Genişletmek için tıkla ... Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Var mısın ortaklığa, ben kopyalarım sen satarsın yarı yarıya bölüşürüz