Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Method ArviS Pack V1

• Konuyu başlatan deleteduser
  • Başlangıç tarihi

deleteduser

PACKTEN GÖRÜNTÜ:
Screenshot_1.png

PACK (MediaFire):
"ArviS Pack V1"i, RAR Formatında İndirebilirsiniz

VIRUSTOTAL:
⮩ "Virüs"
Olup Olmadığını Kontrol Edebilirsiniz

NOT: Konuya, RAR Formatında Dosya Koyulamadığı İçin MediaFire'a Koydum
NOT 2:
Methodların Hala Çalışıp Çalışmadığını Bilmiyorum, Deneyip Görmeniz Lazım

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz. Kategoriler hakkında bilgi edinmenizde fayda var.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Dediğim gibi zor oluyor bulmak, düzenleme getirilebilir bazı kategorilerin kolay bulunması açısından
Kategori sayısı fazla olduğu için zor geldiğini düşünüyorum fakat bu sayının fazla olmasının en büyük avantajı birbirinden farklı konulara hitap eden paylaşımlar yapılabiliyor olmasıdır.

Konu Sahibi

deleteduser

Kategori sayısı fazla olduğu için zor geldiğini düşünüyorum.
Anlatmak istediğim tam da buydu, teşekkür ederim

Dediğin gibi "fazla" olduğu için zor geliyor fakat aklımda tutabiliyorum neyin-hangi kategoride açılacağını

Bundan sonra daha dikkatli olurum

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Anlatmak istediğim tam da buydu, teşekkür ederim

Dediğin gibi "fazla" olduğu için zor geliyor fakat aklımda tutabiliyorum neyin-hangi kategoride açılacağını

Bundan sonra daha dikkatli olurum
"fakat bu sayının fazla olmasının en büyük avantajı birbirinden farklı konulara hitap eden paylaşımlar yapılabiliyor olmasıdır."

• Bilgi