Haberler ADAL TWİTCHİ KENDİSİ Mİ BIRAKTI? YOKSA BANLANDI MI

yeswonname#0001
Selam arkadaşlar. Bugün herkesin yanlış anladığı bir olaya açıklık getireceğim. Herkes adalın twitch den banlandığını söylüyor fakat öyle değil. Adal twitchi isteyerek bıraktı ve sebepide yayınlarında bit sorunu olmasıydı ve böylece nimo tv ye geçmişti fakat adal artık ordada yayın yapmıyor ve artık nonolive platformunda yayın yapacağı da teoriler arasında.

Mirze#3170
Selam arkadaşlar. Bugün herkesin yanlış anladığı bir olaya açıklık getireceğim. Herkes adalın twitch den banlandığını söylüyor fakat öyle değil. Adal twitchi isteyerek bıraktı ve sebepide yayınlarında bit sorunu olmasıydı ve böylece nimo tv ye geçmişti fakat adal artık ordada yayın yapmıyor ve artık nonolive platformunda yayın yapacağı da teoriler arasında.
nonolivedede yayın yapmaz o da nimo tv gibi türkiyede sıkıntılı

Piques#5792
Bilgilendirme için teşekkürler. Adalın tekrardan Twitch dönmesi daha iyi olur. Twitch daha iyi bir yayın hizmeti sağlıyor çoğu platforma göre bence.

Neto#0002
Arkadaşım nonolive oyun bölümünden türklerden kaldırldı sadece sohbet yayınlarını yapabilir orda
Tam bilgim yok ama oyun bölümünde kapandı diye biliyorum ben

iyi günler
SJlo6LP.png

Neto

Neto#0002
Bilgilendirme için teşekkürler. Adalın tekrardan Twitch dönmesi daha iyi olur. Twitch daha iyi bir yayın hizmeti sağlıyor çoğu platforma göre bence.
Evet gerçekten daha kaliteli yakın zamanda bit olayı sona erer. hala yaygın çünki
SJlo6LP.png

Neto

• Beğen
Tepkiler: Piques
4wuqey#0001
Sebebini merak ediyordum bilgilendirme için teşekkür ederim.

Neto#0002
iyi forumlar cansın

SJlo6LP.png

Neto
Discord Türkiye Stajyer Mod. Adayı <3

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)