Satış 85tl için dolandıran DCSATIS.COM

x9x1
konuyu bilmiyorsanız konu şurada

sonuç olarak arkadaş ne iade yaptı ne de bir şey sadece kanmamanız için atıyorum herhangi bir açıklaması olabilecek bir durum değil istediğini desin 85tl için bile dolandıran birisi üstünde ne yapar .d
1734180825383.png

MuratShop

Bu kullanıcı, şikayetlerden dolayı sistem tarafından işaretlendi. Ticaret yaparken dikkatli olun!
muratbaba8267
.

Ekli dosyalar

• rrrr.png
    rrrr.png
    2.6 KB · Görüntüleme: 53

MuratShop

Bu kullanıcı, şikayetlerden dolayı sistem tarafından işaretlendi. Ticaret yaparken dikkatli olun!
muratbaba8267
85tl lik bir iade talebiniz olup 90tl iade sağlanmıştır :)

Konu Sahibi
erenvrs
x9x1
illaha buraya kadar iletmem mi gerekiyordu iade için ama sağ ol iade için. bir daha tercih etmeyeceğim kesin.

• Beğen
Tepkiler: publics

MuratShop

muratbaba8267
illaha buraya kadar iletmem mi gerekiyordu iade için ama sağ ol iade için. bir daha tercih etmeyeceğim kesin.
burdan iletmenizle bir alakası yok normal şartlarda smm sitelerinde bir bakiye yüklendiğinde stok olmadığı durumlarda para bakiyede kalır. parayı iade etmek istemeseydim para bakiyede kalacak ve yinede haklı olacaktım. Çünkü bakiyeyi iade etmek gibi bir zorunluluk yok smm sitelerinde. Smm siteleri bu şekilde işler a sitesi de aynı b siteside c siteside. yoğun isteğiniz üzerine para tarafınıza iletildi. Ben iadeyi yaptım fakat bir başka site yapmayabilir o site sahibinin kararıdır. bilginiz olsun

• Beğen
Tepkiler: Mavimedya

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi