Satıldı 4K+ , 5K+ , 6K+ SUNUCULAR 80-90-100 ₺ ARALIĞINDA SATILIR

lyziip_
Fiyat
90 ₺
Sunucu adı
ÖRNEK
Sunucu açılma tarihi
1 May 2023
Sunucudaki takviye sayısı
0
Sunucudaki üye sayısı
5000
Sunucudaki ortalama aktif üye sayısı
300
Pazarlık
Var
Takas
Yok
Anlık elimdeki sunucular için mesaj atabilirisiniz. Buraya mesaj atarsanız kısa sürede dönüş yapıyorum.
Sunucular nsfw konseptilidir.
Ortalama 5k sunucular 90-100 ve 6k sunucular 100-110 tl aralığındadır. Daha düşüğü isteyenlere kasılıp satılır.

Unknown#0000
Sürekli aynı konuları açmak yerine konuları yükseltmeyi deneyin. Satıldı olarak işaretlediğini*i biliyorum fakat hep aynı içerik. Konuda sade*e satılık etiketi olsa fiuyatlandırma olsa alan kişi dmden iletişime geçse yeterli diye düşünüyorum. Gidip satıldı demeye gerek yok. Boşa konu açılmış oluyor. Bu satıldı satılmadı şeyi an*ak böyle ö*el ürünlerde olur. Örneğin a ürününü satıyorsun sattın bitti başka yok gibi. Sürekli satış yaptığını* için diyorum aynı ürünü.

Konu Sahibi
zipzip
lyziip_
Sürekli aynı konuları açmak yerine konuları yükseltmeyi deneyin. Satıldı olarak işaretlediğini*i biliyorum fakat hep aynı içerik. Konuda sade*e satılık etiketi olsa fiuyatlandırma olsa alan kişi dmden iletişime geçse yeterli diye düşünüyorum. Gidip satıldı demeye gerek yok. Boşa konu açılmış oluyor. Bu satıldı satılmadı şeyi an*ak böyle ö*el ürünlerde olur. Örneğin a ürününü satıyorsun sattın bitti başka yok gibi. Sürekli satış yaptığını* için diyorum aynı ürünü.
Aynı ürünü satmıyorum 4-5-6k sunucular yazıyorum farkındaysan sürekli yenisini getiriyorum satıldığındada satıldıyı işaretliyorum bilmiyosanız yorum yapmayın.

Unknown#0000
Aynı ürünü satmıyorum 4-5-6k sunucular yazıyorum farkındaysan sürekli yenisini getiriyorum satıldığındada satıldıyı işaretliyorum bilmiyosanız yorum yapmayın.
aynı ürün derken kategori aynı kardeşim. Onu diyorum. Aynı ürün kategorisi kapsamında.

Unknown#0000
Kendin anlamadan yorum yapma. Ben sana aynı ürünü satıyorsun demedim adam gibi okumayı öğren ilk madem. Aynı içerik dedim aynı kategoride olduğu için gerek yok dedim.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi