- alp1768
- Hesap rozetleri
- • 2 Yıl Boost (Elmas simgeli) • Diamond (2023 – seneye Zümrüt olacak) • Aktif Geliştirici • Discord Görevler Rozeti • Discord Orbs Rozeti • Bravery Hanedanı • Eski İsim Etiket Rozeti
- Hesap kurulma tarihi
- 2 Şub 2016
- ID'nin ilk 3 hanesi
- 144
- Fiyat
- Fiyatları bilmiyorum, tartışılır. ₺
- Pazarlık
- Var
- Takas
- Yok
2016 çıkışlı OG bir hesap, ID’si 144 ile başlıyor. Üzerinde toplam 7 rozet var: 2 yıl boost (elmas şekilli), 2023’te alınmış Diamond (seneye Zümrüt olacak), aktif geliştirici, görevler, orbs, bravery hanedanı ve eski isim etiketi.
Hesap bana ait, ilk mailimle açıldı. Aktif kullandığım için direkt teslim edemem ama satış sonrası tüm bilgileri eksiksiz veririm. Ulaşmakta sorun yaşamazsınız ve PB de atmam çünkü tüm bilgilerimi ve telefonumu vereceğim.
Fiyat konusunda net bir şey diyemiyorum, arkadaşlarım bu tarz hesapların 40-50k civarına gittiğini söyledi. Pazarlık olur, ama takas düşünmüyorum.
İletişim için: alp1768 (güvenlik açısından yan hesabıma yazabilirsiniz)
Hesap bana ait, ilk mailimle açıldı. Aktif kullandığım için direkt teslim edemem ama satış sonrası tüm bilgileri eksiksiz veririm. Ulaşmakta sorun yaşamazsınız ve PB de atmam çünkü tüm bilgilerimi ve telefonumu vereceğim.
Fiyat konusunda net bir şey diyemiyorum, arkadaşlarım bu tarz hesapların 40-50k civarına gittiğini söyledi. Pazarlık olur, ama takas düşünmüyorum.
İletişim için: alp1768 (güvenlik açısından yan hesabıma yazabilirsiniz)